Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nuklearni program

UN-ov izaslanik zadovoljan razgovorima u Sjevernoj Koreji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
UN-ov izaslanik Lynn Pascoe je rekao u petak da je 'jako zadovoljan' svojim razgovorima u Sjevernoj Koreji u trenutku kada međunarodna zajednica želi Pjongjang uključiti u pregovore o sjevernokorejskom nuklearnom programu.

Zamjenik glavnog tajnika zadužen za političke poslove pri Ujedinjenim Narodima, stigao je u utorak u Sjevernu Koreju, to je izjavio službenoj kineskoj agenciji. Nova Kina nije iznijela više pojedinosti koje će biti poznate nakon konferencije za novinare u Pekingu. Međunarodna zajednica pokušava nagovoriti Sjevernu Koreju da nastavi pregovore o svom programu nuklearnog razoružanja, koji su počeli u kolovozu 2003. a u kojima sudjeluju dvije Koreje, Kina, Japan, Sjedinjene Države i Rusija. (Hina)

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima'' Palestinci obnovili zahtjev za punopravno članstvo u UN-u Zadnji zahtjev podnesen je 2011. Palestinci obnovili zahtjev za punopravno članstvo u UN-u

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene