Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ponosna majka koja je bolovala od neizlječivog raka umrla je svega deset minuta nakon što je vidjela kako joj se kćer udaje.


Susan Hope, 49-godišnjakinja koja se borila s rakom dojke i tri tumora na mozgu, izdržala je dovoljno dugo da vidi kako se njezina kćer Gemma udaje. Ceremonija vjenčanja u sobi u kojoj se nalazila Susan bila je moguća zahvaljujući posebnom dokumentu koju je odobrio nadbiskup Canterburyja dozvolivši da se 28-godišnja Gemma vjenča s Darrenom Russellom u svom domu u Ruardeanu, piše Daily Mail.

Vezani članci Neftali Martin Frizer dirljivom gestom ganuo cijeli svijet, njegov čin solidarnosti rasplakao je kolegu Mirjana i njezina djeca Kad se čitav život okrene u trenu: "Stajala sam iznad tog bunara i mislila kako je najbolje da me nema... Tada me nazvao brat. Spasio me"

Ovo je značilo da je Susan mogla ostvariti svoj san. Gemmino vjenčanje trebalo se održati u kolovozu, ali kako se stanje njezine majke rapidno pogoršavalo, odlučili su kako će ga pomaknuti. 'Od kada sam bila djevojčica, mama i ja smo provele svaki dan zajedno. Nije bilo dana kada je nisam vidjela. Bila je moja najbolja prijateljica. Govorila sam, da ako ona ne bude mogla biti sa mnom taj dan, neću se ni vjenčati. Bila je to utrka s vremenom', rekla je Gemma.

Nakon što su Gemma i Darren izrekli sudbonosno da, 28-godišnjakinja je prišla majci da je poljubi. 'Suza joj se kotrljala niz lice i posljednji je put udahnula. Znala sam da je izdržala samo kako bi me vidjela da se udajem', ispričala je Gemma.