Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostvarila san

Umrla deset minuta nakon kćerinog vjenčanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponosna majka koja je bolovala od neizlječivog raka umrla je svega deset minuta nakon što je vidjela kako joj se kćer udaje.

Susan Hope, 49-godišnjakinja koja se borila s rakom dojke i tri tumora na mozgu, izdržala je dovoljno dugo da vidi kako se njezina kćer Gemma udaje. Ceremonija vjenčanja u sobi u kojoj se nalazila Susan bila je moguća zahvaljujući posebnom dokumentu koju je odobrio nadbiskup Canterburyja dozvolivši da se 28-godišnja Gemma vjenča s Darrenom Russellom u svom domu u Ruardeanu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlokobna poslastica Slatkiš popularan među djecom može izazvati rak? Neke zemlje zabranile su upotrebu sporne tvari Željko Kaštelan, Povjerenstvo za izradu nacrta Nacionalnog programa pilot faza Kreće program za rano otkrivanje najčešćeg raka kod muškaraca: "Više od 20 tisuća živi s rakom prostate danas u Hrvatskoj"

Ovo je značilo da je Susan mogla ostvariti svoj san. Gemmino vjenčanje trebalo se održati u kolovozu, ali kako se stanje njezine majke rapidno pogoršavalo, odlučili su kako će ga pomaknuti. 'Od kada sam bila djevojčica, mama i ja smo provele svaki dan zajedno. Nije bilo dana kada je nisam vidjela. Bila je moja najbolja prijateljica. Govorila sam, da ako ona ne bude mogla biti sa mnom taj dan, neću se ni vjenčati. Bila je to utrka s vremenom', rekla je Gemma.

Nakon što su Gemma i Darren izrekli sudbonosno da, 28-godišnjakinja je prišla majci da je poljubi. 'Suza joj se kotrljala niz lice i posljednji je put udahnula. Znala sam da je izdržala samo kako bi me vidjela da se udajem', ispričala je Gemma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene