Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fizički obračun zastupnika

'Ultimate fight' u parlamentu: Šake letjele na sve strane!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski parlament jučer je bio poprište masovne i nemilosrdne tučnjave.

Sve je počelo tijekom rasprave oko zakona kojim bi se dopustila upotreba ruskog jezika na sudovima, u bolnicama i drugim institucijama u regijama Ukrajine gdje se govori ruski. Kada neverbalni sukob više nije imao učinka zastupnici su zasukali rukave i primili se šaketanja. Na udarcima se nije štedjelo.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori" Policija traga za osobama s fotografije Teške tjelesne ozljede Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena

>> Nemilosrdna tučnjava: Djevojke u Zenici potukle se zbog ljubavnih nesuglasica

Tučnjava je izbila između članova prozapadne opozicije koja želi da Ukrajina izađe iz ruske sjene i zakonodavaca Janukovičeve stranke koja svoje birače ima upravo u ruskim govornim područjima, javlja AP.

Zastupnik opozicije Mykola Petruk završio je u bolnici zbog udarca u glavu nakon kojeg je bio sav u krvi. Posljednja žešća tučnjava u ukrajinskom parlamentu dogodila se krajem 2010. nakon koje je u bolnici završilo šest zastupnika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene