Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavile snimku tučnjave

Nemilosrdna tučnjava: Djevojke u Zenici potukle se zbog ljubavnih nesuglasica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri tinedjžerice iz Zenice postale su hit na Facebooku nakon što su objavile video tučnjave.

Napad jedne na drugu djevojku dogodio se ispred Srednje zanatske škole u Zenici, a potpisane sudionice su K.K., V.S., M.A. i M.Š. koja je postavila video, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Navodno su sve učenice istog razreda , jer se na njihovim profilima nalaze i fotografije iz vremena klada su se dobro slagale.

U policiji nema zabilježenog slučaja nanošenja ozljeda niti prijavljene tučnjave, iako se na snimci vidi da je jedna učenica ozlijeđena.

Njihovi poznanici na Facebooku su kao povod za ovaj napad naveli ljubavne i druge nesporazume, a očito je i snimateljica bila upoznata da će se presretanje i napad dogoditi.

Na kraju, zanimljivo je da je na Facebook profilu M.Š., koja je s ponosom objavila video, stoji da je članica jednog lokalnog taekwondo kluba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene