Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon borbe nedaleko Kijeva

VIDEO Objavljena snimka groblja ruskih tenkova: "Ovo je uzor vojne siline i profesionalizma"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama šire se fotografije i videosnimke groblja tenkova. Lokalni mediji navode da su dva ukrajinska tenka napala kolonu od 10 ruskih i uništila ih u gradu nedaleko Kijeva.

U Dmitrivki na Kijevskom području dva ukrajinska tenka napala su rusku oklopnu eskadrilu od 10 tenkova i potpuno je uništila, javlja lokalni medij Hromadske Int.

Pročitajte i ovo Dimitrij Peskov Optužili Kijev Glasnogovornik Kremlja o primirju: "Naše stajalište je dosljedno" Rusi trpe posljedice ukrajinskih napada rastu cijene Ukrajinci novom taktikom osiromašuju Ruse, nova meta pokazala se posebno učinkovitom

"Ovo je uzor vojne siline i profesionalizma", citiraju savjetnika šefa ureda ukrajinskog predsjednika Oleksija Arestoviča.

Uz to, pojavila se i snimka groblja tenkova za koju nema potvrde o lokaciji, no uz snimku se navodi kako je "zbrisana kolona ruskih snaga".

"Geolokacija uništene ruske oklopne kolone s tenkovima T-72 (najmanje dva kako više videa prikazuju na tom području) i oklopnim amfibijama BMP-2 u Kijevskoj oblasti, južno od Irpina. Lokacija je blizu Dmitrivke i autoceste E40", navodi se uz fotografije.

Već duže vrijeme gotovo svakodnevno lokalni dužnosnici izvješćuju o niskom moralu ruskih vojnika i velikim gubitcima ruske vojske.

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene