Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Naša noćna mora'

'UJEDAČ' - NOVI BARBARIZAM - Džihadisti smislili brutalnu spravu za mučenje žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Islamskoj državi smislili su novi način za mučenje žena koje ne poštuju njihova pravila.

Građani Mosula zovu ga 'ujedač' ili 'rezač'. Riječ je o novom, metalnom pomagalu kojim džihadisti utjeruju strah u kosti ženama koje ne poštuju njihovo pravilo da moraju biti pokrivene od glave do pete. Metalnom spravom doslovce otkidaju ženama komadiće mesa s dijelova koji su im bili nepokriveni odjećom.

Fatima, 22-godišnjakinja, koja je napokon uspjela pobjeći iz Islamske države, jer su joj, kako je ispričala u izbjegličkom kampu, djeca gladovala a svakodnevni život je postao prepun nasilja i brutalnog iživljavanja, svjedoči o novom džihadističkom iživljavanju nad ženama.

'Ujedač' je postao naša noćna mora. Moja sestra je, zato što je izašla iz kuće bez rukavica, toliko strašno kažnjena da rane nisu zacijelile ni nakon mjesec dana', ispričala je Fatima. 'Rezač' izgleda poput klopke za životinje, a ima i metalne zupce koji se zabijaju duboko u meso.

To je samo još jedan detalj iz grada za kojeg oni koji su iz njega pobjegli tvrde da se život u njemu vraća u kameno doba. Nema struje, automobila, televizije, mobitela... Voda stiže dva puta tjedno. Nema lijekova ni medicinske pomoći, prenosi Independent.
 

Pročitajte i ovo Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi - 1 Iz minute u minutu FOTO Detalji užasnog napada u Moskvi: Svjedoci opisali stravične trenutke, nakon Putina oglasio se i Zelenski

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene