Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni pljačkaši nakon filmske potjere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U filmskoj potjeri na Brankovom mostu, u Beogradu, policija je jučer ujutro na spektakularan način uhitila četvoricu razbojnika koji su nekoliko minuta prije opljačkali Societe generali banku na Starom sajmištu.

Pljačkaši su pokušali pobjeći u automobilu Ford Escort s plijenom od tri milijuna dinara i 45 tisuća eura, no policajci su ih sustigli i uhvatili na mostu. Tako su uhićeni Nemanja S. (28) iz Topole, Ilija M. (24) iz Kragujevca, Vladan M. (27) i Predrag B. (19) iz Beograda. Svi su od prije poznati policiji po brojnim otmicama, prijevarama i krađama. 

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Ilustracija Zagrebački bjegunac Policija u filmskoj potjeri lovila bjegunca od Opatije do Rijeke: Autom je krenuo na njih, a onda se dao u bijeg

Razbojnici su u banku došli u 9 sati. Nemanja S., Ilija M. i Predrag B ušli su u banku, dok ih je Vladan M. čekao ispred u Fordu s kojeg je skinuta stražnja registracijska tablica.

'Kako se banka nalazi u prostorijama salona automobila, trojica razbojnika utrčala su unutra te radniku salona uz prijetnju pištoljem naredili da legne. Razbojnik koji je nosio pištolj nije bio maskiran, dok su druga dvojica imala navučenu kapuljaču preko glave', kaže izvor za Press.

U banci su za vrijeme pljačke bili i zaštitar D. J. i dvije službenice. Zaštitar, koji nije imao oružje, dobio je udarac pištoljem u glavu. Službenice su uz prijetnju oružjem morale leći s rukama podignutim iznad glave. Razbojnici su zatim iz sefa i iz ladica uzimali novac i spremali ga u vreću. Nakon brzo odrađenog posla utrčali su u Ford i krenuli prema Brankovom mostu.  

Ekspresno uhićenje četvorice razbojnika uslijedilo je nakon brze akcije operativaca Drugog odjela beogradske policije, koji ovu grupu razbojnika prate već duže vrijeme. Na Brankovom mostu napravili su blokadu.

'Razbojnici nisu daleko odmakli. Kada su na sredini mosta shvatili da su u klopci i da ne mogu pobjeći, stali su i zaključali se u automobil. Policiji nije bilo teško uhititi ih. U vozilu su pronašli oko tri milijuna dinara i 45 tisuća eura, 'fantomke' i dva pištolja kojima su razbojnici prijetili službenicima banke i udarili zaštitara', kaže izvor blizak policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene