Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednom muškarcu pozlilo

Uhićen svećenik koji je organizirao gej orgije! Procurili detalji, netko pokušao zapaliti crkvu: "Digao sam mu glavu, a njemu je krenula pjena na usta"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Uhićen je svećenik koji je organizirao gej orgiju u kojoj je muškarac hospitaliziran nakon predoziranja tabletama za erektilnu disfunkciju.

Otac Tomasz Zmarzły iz crkve Blažene Djevice Marije Anđeoske u Poljskoj optužen je za seksualne zločine i zločine vezane za drogu, kao i za nepružanje pomoći nekome u zdravstvenom riziku nakon policijske istrage incidenta.

Osramoćeni svećenik navodno je priredio malu zabavu s muškom prostitutkom i njegovim prijateljem u svom stanu u gradu Dąbrowa Górnicza u rujnu prošle godine.

Ali nakon što su pozvane policija i hitna pomoć zbog toga što se jedan od muškaraca srušio, tužitelji su pokrenuli istragu protiv svećenika jer nije pomogao čovjeku bez svijesti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Pala balkanska narkobanda: Uhodana skupina dilala drogu i oružje, zaradila najmanje pola milijuna eura

Procurile su telefonske snimke koje upućuju na to da je žrtva možda bila pod drogom za silovanje. Prema novinama Fakt, koje su dobile snimku, čuje se muškarac za kojeg se vjeruje da je muška prostitutka kako mahnito razgovara s hitnom službom.

U pozivu, piše list, čuje se kako jeca: "Bio je tako napušen. I rekli su mi da ga se ne smije dirati! Digao sam mu glavu, a njemu je krenula pjena na usta..."

Tada se navodno čuje kako govori: "Rešetke su na vratima, ne znam zašto... Izbacili su me, požurite! Da, uzimali su nešto.... Neki GHB i kapi ili nešto... Ne znam, pošaljite hitnu ovamo. I policiju."

Kad su policija i bolničari napokon pušteni u stan, pronašli su golog muškarca kako leži bez svijesti na podu. Odveden je u bolnicu, gdje se kasnije oporavio te je pušten.

Pročitajte i ovo Sjednica Vlade - 7 izbor šefa DORH-a Plenković o curenju informacija kao novom kaznenom djelu: "Kako bismo u potpunosti otklonili pogrešne interpretacije..."

Kasnije se pokazalo da je svećenik Zmarzły, koji je suspendiran nakon incidenta, također tražio zabavu na aplikaciji za spojeve homoseksualaca Grindr.

Prema njegovu bivšem partneru koji je kontaktirao lokalne novine Gazeta Wyborcza, Zmarzły se okrenuo aplikaciji za spojeve nakon što nije bio siguran hoće li postati svećenik, piše Daily Mail

Pročitajte i ovo Unesrećeni u napadu na iranski grad Kerman Pomagači bombaša Uhićeno 35 ljudi vezano za stravični teroristički napad u kojem je ubijeno gotovo stotinu ljudi

Pročitajte i ovo Policija Nakon očevida Uz Savu pronađeno tijelo: Policija otkrila detalje o muškarcu

Bivši partner ispričao je: "Na kraju studija u sjemeništu Tomek je, svjestan svoje homoseksualnosti, dvojio hoće li uopće prihvatiti svećeničko ređenje, ali je, ipak, odlučio postati svećenik."

Mještani su vrlo ogorčeni, navodno je jedan čovjek pokušao zapaliti crkvu, a dio vjernika djeci ne da da odlaze u crkvu. Lokalni gradonačelnik također je prekinuo veze s crkvom koju nadzire biskupija Sosnowiec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene