Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kineski čelnik Han Feng uhićen je nakon što je objavio blog o svom šarolikom privatnom životu.


Na blogu je Han Feng pisao o svojim opijanjima, seksualnim vezma i pričao je kako je uzimao novac od drugih. Njegov blog je postao trenutni hit na internetu čim se pojavi u veljači.  Ali Han je sada zadržan pod sumnjom da je uzimao mito u vrijednosti od 70.000 dolara.  Han je bio direktor prodaje u vladi. Na blogu kojeg je pisao pet mjeseci pisao je kako pije previše alkohola, da se vucara sa ženama i uzima novac.

Vezani članci Ivica Todorić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Todorićevo svjedočenje na blogu: "Hrvat sam, živim u Zagrebu, rođen 1951. godine..." Ivica Todorić (Foto: Vantagenews.com/PIXSELL) Todorić objavio još jedan tekst, znakovitog naslova

53-godišnjak je imao najmanje pet veza i zaključio je kako mu je 2007. bila godina sreće sa ženama. 'Ova djevojka je totalno divlja! Uzeo sam sobu u hotelu,' napisao je u uvodu svoje priče o ljubavnicama. Kratki dnevnik obuhvatio je teme s posla, privatnog života i vrstama zabave u slobodno vrijeme. Pisao je i o vremenu. Han je dobio otkaz i uhićen je i optužen je za primanje mita. Kineski čelnici lansirali su niz kampanja protiv korumpiranih lokalnih čelnika, koji ponekad koriste svoju moć sebi u korist. Zbog slučaja s Han Fengom ovakve akcije će se vjerojatno nastaviti.