Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alkohol, žene i mito

Uhićen kineski čelnik koji je na blogu pisao o seksu i alkoholu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski čelnik Han Feng uhićen je nakon što je objavio blog o svom šarolikom privatnom životu.

Na blogu je Han Feng pisao o svojim opijanjima, seksualnim vezma i pričao je kako je uzimao novac od drugih. Njegov blog je postao trenutni hit na internetu čim se pojavi u veljači.  Ali Han je sada zadržan pod sumnjom da je uzimao mito u vrijednosti od 70.000 dolara.  Han je bio direktor prodaje u vladi. Na blogu kojeg je pisao pet mjeseci pisao je kako pije previše alkohola, da se vucara sa ženama i uzima novac.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić (Foto: Dnevnik.hr) Fotografije i grafički prikazi Todorić objavio detalje "Internacionalne skupine za neprijateljsko preuzimanje Agrokora" Slika nije dostupna "O povijesnom kriminalu" Todorićevo svjedočenje na blogu: "Hrvat sam, živim u Zagrebu, rođen 1951. godine..."

53-godišnjak je imao najmanje pet veza i zaključio je kako mu je 2007. bila godina sreće sa ženama. 'Ova djevojka je totalno divlja! Uzeo sam sobu u hotelu,' napisao je u uvodu svoje priče o ljubavnicama. Kratki dnevnik obuhvatio je teme s posla, privatnog života i vrstama zabave u slobodno vrijeme. Pisao je i o vremenu. Han je dobio otkaz i uhićen je i optužen je za primanje mita. Kineski čelnici lansirali su niz kampanja protiv korumpiranih lokalnih čelnika, koji ponekad koriste svoju moć sebi u korist. Zbog slučaja s Han Fengom ovakve akcije će se vjerojatno nastaviti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene