Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prolaznica čula vrištanje

Uhićen dok je silovao ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policijska patrola uhitila je 38-godišnjeg M.M. u trenutku kada je silovao 43-godišnju ženu u Zvezdarskoj šumi.

Policiji je oko devet ujutro prišla prolaznica i rekla da je čula vrištanje žene iz Zvezdarske šume, pišu Nezavisne novine. Policija je otišla na mjesto događaja i tamo zatekla muškarca i ženu.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

>> Stravično: Godinama je silovali muž, njegova rodbina, susjedi, prijatelji...

On je rekao da su vodili ljubav, no vrlo je brzo utvrđeno da je nasilnik pretukao žrtvu, oborio pored staze i brutalno silovao. Prilikom uhićenja napadač nije pružao otpor, a doznaje se kako se je prije dvije godine izašao iz zatvora te da kaznu izdržavao zbog silovanja.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene