Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaspao u kontejneru

Učitelja zdrobio kamion za odvoz smeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo Scotta Williamsa, 35-godišnjeg profesora matematike, pronađeno je pri pražnjenju kamiona za smeće nakon što je zaspao u velikom kontejneru čiji je sadržaj kamion ispraznio i sprešao svojim mehanizmom.

Williams, inače Novozelanđanin koji živi u Londonu, posljednji je put viđen oko 1 sat u noći između nedjelje i ponedjeljka, nakon što je cijelu večer obilazio pubove s prijateljem. Njegov je nestanak prijavljen u ponedjeljak u 8 sati ujutro, sat vremena nakon što je njegovo tijelo pronađeno na smetlištu u Newhavenu pri pražnjenju kamiona za smeće. Pretpostavlja se da je u alkoholiziranom stanju odlučio prileći u kontejner te je tamo zaspao te je zajedno sa smećem završio u kamionu. 'To je bio strašan prizor, kakav užasan kraj', rekao je jedan djelatnik na deponiju koji je svjedočio pražnjenju kamiona.

Pročitajte i ovo Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama" Požar u reciklažnom centru u Hrušćici Požar je lokaliziran Crni dim uplašio stanovnike Rugvice: Gorio otpad u reciklažnom centru, vatrogasci na terenu

Sjajan učitelj i čovjek

Njegovi prijatelji i kolege izjavili su kako je Scott volio zaviriti u čašicu, no da je bio izuzetno dobar i zabavan čovjek te je kao učitelj bio vrlo poštovan. 'Bio je prava inspiracija djeci, sjajan učitelj', izjavila je jedna njegova kolegica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene