Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznavala počinitelje?

Ubili staricu pa joj zapalili stan da prikriju tragove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 19 sati stravično ubojstvo u Beogradu. Nakon što su s tri uboda nožem u vrat ubili 70-godišnju M.R. iz Beograda, nepoznati počinitelji su, kako bi prikrili tragove, podmetnuli požar u kojem je izgorio skoro čitav staričin stan.

Vatra je u potpunosti zahvatila dnevni boravak, a požar se vrlo brzo proširio i po ostalim prostorijama. Prije dolaska policije i vatrogasaca, zapaljeni dijelovi prozora padali su po ulici, no brzom intervencijom vatra je ugašena i zgrada je evakuirana. Vidljivih oštećenja na drugim stanovima nije bilo, iako je vatrena stihija prijetila onima u blizini, piše Press.

Pročitajte i ovo Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi" Policija traži ove osobe - 5 objavljene fotografije Policija traži ovo dvoje ljudi zbog provale u stan: Prepoznajte li ih?

'Učinili smo sve što smo mogli. Staricu smo zatekli živu kada smo ušli u stan. Imala je ozljede na licu, najvjerojatnije od pada i tri vidna uboda u predijelu vrata. Međutim, rane su bile duboke i ubrzo je preminula. Hitna pomoć koja je stigla malo poslije nas je samo mogla konstatirati smrt', rekao je za Press izvor blizak istrazi. Pretpostavlja se da je motiv ubojstva koristoljublje i da je požar namjerno podmetnut kako bi se prikrili tragovi. Na vratima nema tragova provale, pa se sumnja i da je starica poznavala počinitelje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene