Obavijesti Video Pretražite Navigacija
i sam se bavio politikom

Ubijen europarlamentarkin suprug? Oko vrata je imao plastičnu traku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski arhitekt, poduzetnik i suprug europarlamentarke Angelo Onorato pronađen je mrtav u svojem automobilu. Njegova žena sumnja na ubojstvo.

Suprug talijanske europarlamentarke Francesce Donato pronađen je mrtav u svojem automobilu u Palermu. Istraga je još uvijek u tijeku, ali je Donato sigurna da su joj ubili muža. 

Svojeg supruga Angela Onoratoa zastupnica je tražila cijelo jutro. Nakon što je uspjela ući u trag njegovu automobilu, obavijestila je hitnu pomoć. 

Corriere della Sera piše kako je Onorato oko vrata imao zavezanu plastičnu traku kada je pronađen na vozačkom mjestu svojeg automobila. Na košulji je imao krvavu mrlju, a osim toga nisu pronađene rane od vatrenog oružja. 

Pročitajte i ovo Donald Trump izviždan na stranačkoj konvenciji libertarijanaca Borba za novi mandat VIDEO Ovome se nije nadao! Trump izviždan na stranačkoj konvenciji: "Ako želite izgubiti, nemojte me podržati"

Donato je opovrgnula nagađanja da je njezin suprug izvršio samoubojstvo. Isto tako, njegovi poznanici ne mogu vjerovati što se dogodilo s obzirom na to da je Onorato večer prije smrti viđen na zabavi u teniskom klubu u Palermu. 

Angelo Onorato inače je bio arhitekt i vlasnik trgovine namještaja u Palermu. Također se bavio politikom te se 2022. godine kandidirao na regionalnim izborima na listi demokršćana, ali nije izabran. 

Njegova supruga izabrana je 2019. godine u Europski parlament, gdje se istaknula izrazito euroskeptičnim stavovima i protivljenjem jedinstvenoj valuti. Tijekom pandemije koronavirusa protivila se cijepljenju i restriktivnim mjerama. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene