Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijansku javnost zgrozila je vijest da su odgajatelji jednog dječjeg vrtića u blizini Rima djecu drogirali i seksualno zlostavljali. Šestero osumnjičenih danas je saslušano i svi tvrde da su nevini.


Uhićeni se nalaze u zatvoru Rebbia, u blizini Rima, a tereti ih se za nekoliko prijestupa. 

Samo neki od njih su: otmice maloljetnika, seksualno zlostavljanje, te opscene aktivnosti na javnim mjestima.

Od uhićenih, dvije osobe su učiteljice koje u školi rade već dugi niz godina. Jedna od uhićenih je i ženska osoba sa Sri Lanke koja je radila kao snimateljica na televiziji RAI.

Policija tvrdi da su trogodišnju i četverogodišnju djecu dovodili u stan u blizini škole, u vlasništvu jedne učiteljice gdje su bili seksualno zlostavljani.

Sve to je svojom kamerom bilježila bivša snimateljica RAI-ja. 

Djeci koja su se bunila, zlostavljači su davali tablete za spavanje ili drogu. 

Zlostavljana djeca su svjedočila o ezoteričnim i sotonistčkim ritualima pri čemu su ih odrasli tjerali da piju ljudsku krv iz rane koju su sami nanijeti. 

‘U stan u koji su nas doveli, muškarac je porezao svoju ruku i tražio od nas da pijemo njegovu krv koju je bio iscijedio u čašu. Tada smo se morali igrati na neobičan način: odrasli su se maskirali a mi smo s uljem morali masirati učiteljice.’

Da djeca nisu lagala dokazuje i opis intimnih dijelova tijela zlostavljača, te tetovaža i piercinga na njima.

Roditelje su alarmirali znakovi zlostavljanja na tijelima njihove djece, te omamljenost u kojoj su bili kada bi došli kući iz vrtića.

Mještai su zgroženi izjavama djece i potpisuju peticiju kojom brane učiteljice.