Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalni kaos

Mladež izvan kontrole: Policija dva sata smirivala tučnjave u trgovačkom centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što je bio povod masovnoj tučnjavi još nije jasno, ali je policija potvrdila da nitko nije teže ozlijeđen.

Oko pedeset do stotinu ljudi, uglavnom mladih između 13 i 20 godina, sudjelovalo je u subotu u sveopćoj tučnjavi u jednom od najvećih trgovačkih centara u Kentuckyju, u St. Matthewsu u Louisvilleu.

Pročitajte i ovo Ilustracija policija objavila detalje Tučnjava na Šolti: Sukobili se na plaži, svađa izbila zbog psa Ilustracija Jedan je pobjegao Privatna zabava završila tučnjavom dvojice mladića, umiješala se i djevojka pa završila u bolnici

Što je bio povod masovnom obračunu vlastima ni u ovome trenutku nije jasno, no mediji prenose da je kaos trajao puna dva sata i da je nešto manje od 50 policajaca poslano na mjesto sukoba da smire situaciju.

Policija je u subotu prvotno objavila da je u neredima sudjelovalo čak dvije tisuće ljudi, međutim takva je informacija opovrgnuta te je u međuvermenu pojašnjeno da je riječ o sveukupnom broju mladih koji su se u večernjim satima nalazili u St. Matthewsu.

Zadar: Zbog tučnjave ispred kafića uhićeno sedam mladića

"Nemamo dojave da je tijekom incidenata bilo tko teže ozlijeđen, a ni da je došlo do znatnijeg uništavanja imovine", izjavio je glasnogovornik tamošnje policije Dennis McDonald, koji je dodao da je pitanje hoće li itko biti uhićen jer taj trgovački centar, začudo, nema postavljene kamere zbog čega će biti teško doći do dokaza.

Ludovanje mladeži po trgovačkim centrima diljem SAD-a već je mnogim trgovcima zadalo probleme, pa je u nekima od njih danas 'klincima' do 16 godina zabranjeno skitati okolo bez pratnje punoljetne osobe iza 16 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene