Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u hotelu

U središtu Glasgowa izbodeno troje ljudi, napadnut i policajac: Napadača ubila policija

Škotska prijestolnica danas je bila pod opsadom policije nakon dojave da je troje ljudi nasmrt izbodeno na stubištu jednog hotela u središtu grada.

Napadača je navodno ubila policija, a objavljeno je da je izboden i jedan policajac. Iz policije su dodali i da je situacija pod kontrolom te da više nema opasnosti za građane.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Tamošnji ministar pravosuđa Humza Yousaf na Twitteru je objavio i kako je vlada upoznata s razvojem situacije, javlja BBC.

Craig Milroy, koji radi u zgradi preko puta hotela, za PA je izjavio kako je vidio da hitna pomoć odvozi četvero ozlijeđenih.

„Vidio sam čovjeka na tlu, afričkog podrijetla, bosih nogu. Netko mu je na tlu pridržavao jednu stranu tijela na kojoj je očito imao ozljedu, no ne znam je li riječ o ubodu ili prostijelnoj rani“, ispričao je dodavši kako misli da se radi o žrtvi, a ne napadaču.

„Izašli smo van, ali su nam policajci ubrzo rekli da se vratimo u zgradu i zaključamo vrata“, rekao je.

Napad se dogodio samo šest dana nakon napada u engleskom gradu Readingu kada su ubijena trojica muškaraca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene