Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno troje

U središnjoj Bosni prekinut međunarodni lanac trgovine drogom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici policijske agencije Federacije BiH i ministarstva unutarnjih poslova Središnje Bosne prekinuli su međunarodni lanac trgovine drogom, uhitivši tri osobe u akciji koja se odvijala u suradnji s hrvatskim Interpolom, objavila je Federalna televizija.

Pripadnici policije izveli su od ranoga jutra pretragu više zgrada na području Busovače, Viteza i Travnika u srednjoj Bosni te uhitili više osoba koje se dovode u vezu s međunarodnom trgovinom narkoticima. Kako navodi FTV, nakon kriminalističke obrade uhićeno je troje osumnjičenih dok se organizator trgovine drogom nalazi u bijegu.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Otkrivena marihuana na granici s BiH - 1 32-godišnjak uhićen FOTO Policija na granici s BiH zaustavila čovjeka s velikim kovčegom, kada su ga otvorili imali su što i vidjeti

U večernjim satima osumnjičeni su prebačeni u središte federalne uprave policije u Sarajevu. Kako navode mediji, policija je započela s rasvjetljavanjem trgovine drogom nakon što je u siječnju ove godine uhićen 29-godišnjak iz Busovače. U spremniku za gorivo njegova automobila pronađeno je 15,5 kilograma droge koja je bila namijenjena za hrvatsko tržište. Prema policijskim izvorima, vođa ove kriminalne skupine nakon toga je pobjegao iz Travnika te se pretpostavlja da se skriva u Crnoj Gori. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene