Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U slovenskim bolnicama panika zbog ljudskog mesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slovenskim bolnicama zavladao je kaos. Strogo se kontrolira svaki komadić mesa nakon što je u bolnici u Izoli u sendviču pronađen komadić ljudskog mesa. Istraga treba biti dovršena za nekoliko dana.

Po dosadašnjim testovima sirovo meso, koje je djelatnica bolnice pronašla u sendviču te ga odnijela na Odjel citopatologije, nije životinjskog podrijetla. No DNK tkiva utvrđivat će se detaljnijom analizom. 

Pročitajte i ovo Janjetina, ilustracija - 7 Drastičan pad Najveći proizvođači janjetine u EU suočavaju se s golemim problemom: "Prijeti im izumiranje" Tena Stipanović Nedoumice oko svinjokolje I nakon zelenog svjetla nekima je crveno: "One rastu, hrane je sve manje... Božić je tu, mi niti imamo Božića, niti blagdana"

Prestravljeni su i u ostalim slovenskim bolnicama. Bolničke kuhinje redovito se nadgledaju pa je gotovo i nemoguće da u hrani itko nađe tkivo ljudskog podrijetla.

Činjenicu da je djelatnica u hrani pronašla komadić ljudskog mesa, u bolnici smatraju sabotažom. Smatraju da je moguće  da se radi o vanjskom unosu, što upućuje na mogućnost sabotaže. Sumnjaju da je meso uneseno s odjećom, na tkanini ili kolicima. 

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene