Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi slučaj ove sezone

U Sloveniji poginuo dvadesetogodišnji skijaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnjak, koji je u nedjelju navečer teško ozlijeđen nakon pada na skijalištu Stari vrh kod Škofje Loke, umro je u bolnici u Ljubljani, a to je prva skijaška smrtna nesreća u Sloveniji u ovoj zimskoj sezoni, objavljeno je u utorak.

Prema prvim nalazima policije, nesreća se dogodila kad je velikom brzinom skrenuo izvan označene staze i pao. Kritične ozljede lica i glave nije onemogućila niti kaciga koju je nosio prilikom pada. Ona je inače obvezna za sve skijaše do 14 godina starosti, a preporuča se i za ostale.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

Voditelji skijaških centara i instruktori na slovenskim skijalištima ističu da su za vožnju izvan označenih staza odgovorni sami skijaši, a stalno upozoravaju i na potrebu ograničavanja brzine. Najviše nesreća na slovenskim skijalištima dogodi se u dane vikenda, kad je na sniježnim stazama najviše ljudi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene