Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Chicago kao ratna zona

U pucnjavi na groblju ranili 14 ljudi: Otvorili vatru iz crnog automobila pa se razbježali, motiv se istražuje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zasad je jedna osoba na ispitivanju. Policajci su na mjestu pucnjave pronašli više od 60 čahura metaka.

U pucnjavi na pogrebu u Chicagu u utorak je ranjeno najmanje 14 osoba. Njihovo stanje zasad je nepoznato, a policija je objavila kako među njima nema djece.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Zasad nepoznati napadači otvorili su vatru na skupinu ljudi koja je sudjelovala na posljednjem ispraćaju u utorak oko 18:30 po lokalnom vremenu. Prolazeći grobljem u crnom automobilu, napadači su zapucali, no jedan od sudionika sprovoda uzvratio je hicima iz vatrenog oružja. Potom se vozilo zaustavilo, a iz njega je pobjeglo nekoliko ljudi.

Zasad je jedna osoba na ispitivanju. Policajci su na mjestu pucnjave pronašli više od 60 čahura metaka. Motiv napada se još istražuje, piše CNN.

Nastavak je to krvavih sukoba u tom gradu posljednjih dana. U ponedjeljak je u pucnjavi ranjeno 25 ljudi, a tijekom vikenda zabilježeno je 63 ranjenih i 12 mrtvih.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene