Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Pakistanu se srušila američka bespilotna letjelica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bespilotna letjelica za koju se sumnja da bi mogla biti američka, srušila se u utorak u planinskom području Pakistana, uz afganistansku granicu, objavio je visoki dužnosnik sigurnosne službe.

Letjelica se srušila kod sela Angoor Adde, nedaleko od granice, u zabitnom planinskom području Južnog Waziristana, uporišta al Qaide i talibana koje je nedavno bilo na meti nekoliko američkih zračnih napada, dodaje taj dužnosnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA GALERIJA Pogledajte kako izgleda mjesto pada nepoznate letjelice jutro nakon udara Slika nije dostupna Dijete ozlijeđeno u padu bespilotne letjelice NATO-a

"Špijunska bespilotna letjelica, mislimo da je američka, srušila se na pakistanskom teritoriju, ali se nije raspala. Plemenski vođe su je pronašli, a odnijele su je pakistanske sigurnosne snage", dodao je.

"Nije se čula nikakva pucnjava, pa je nemoguće da je srušena", istaknuo je pakistanski dužnosnik.

Pentagon je u utorak objavio da nema informacija o padu američke bespilotne letjelice u Pakistanu o kojoj govore pakistanski izvori.

"Nemamo informacija u svezi s gubitkom letjelice ministarstva obrane", rekao je glasnogovornik Pentagona, pukovnik Mark Wright.

CIA pak nije htjela komentirati izjave visokog dužnosnika pakistanske sigurnosne službe o padu navodno američke bespilotne letjelice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene