Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLJEDICA RAKETIRANJA

Nemaju struje pa se snalaze: Ovako izgleda pripremanje obroka u Ukrajini

Ukrajinsko pripremanje ručka
Ukrajinsko pripremanje ručka Foto: Kira Rudik/Platforma X
Čelnica ukrajinske stranke Golos i članica parlamenta Kira Rudik objavila je fotografije na kojima se vidi kako Ukrajinci pogođeni nedostatkom električne energije pripremaju obrok.

Čelnica ukrajinske stranke Golos i članica parlamenta Kira Rudik, objavila je na svom Twitter profilu fotografije koje svjedoče o brutalnim razmjerima ruskog raketiranja ukrajinske vitalne energetske infrastrukture.

"Svakodnevnica u Kijevu danas", napisala je Rudik.

Fotografije prikazuju pećnicu u kojoj se hrana, u nedostatku električne energije, priprema tako da je zagrijavaju voštanice umetnute u pećnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uoči Međunarodne krimske platforme Šef ukrajinskog parlamenta u posjetu Hrvatskoj, Jandroković poslao znakovitu poruku: "Ako si neutralan, onda si na strani agresora"

Pročitajte i ovo Dron samoubojica Rat u Ukrajini Ubijeno deset iranskih instruktora za dronove-samoubojice: "Stotine iranskih bespilotnih letjelica prolaze 'testne vožnje' na našoj zemlji, ubijajući civile"

Jučer je objavljeno da je u Ukrajini oko milijun i pol ljudi ostalo bez struje, stoga bismo u budućnosti mogli svjedočiti još većem broju ovakvih prizora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene