Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

Masovna tučnjava u školi! Ozlijeđeno 49 učenika, dvoje učitelja, ravnateljica: Poznato kako je sve počelo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U školi u berlinskom Gropiusstadtu došlo je do masovne tučnjave u kojoj je ozlijeđeno 49 učenika i dvoje učitelja. Ravnateljici je slomljen prst, dok je policajac dobio šakom u glavu.

U masovnoj tučnjavi koja je izbila u školi u Gropiusstadu u berlinskoj četvrti Neukölln ozlijeđeno je 49 učenika, dvoje učitelja, a ravnateljici je slomljen prst, piše Berliner Morgenpost

Do incidenta je došlo nakon svađe četiri učenika u dobi od 14 do 15 godina. 

38-godišnja učiteljica i 30-godišnji učitelj napadnuti su i poprskani sprejem i ozlijeđeni dok su pokušavali prekinuti tučnjavu. Umiješala se i 52-godišnja ravnateljica, ali je slomila prst i prebačena je u bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. 

Pročitajte i ovo Jurica Lovrinčević, bivši savjetnik ministra gospodarstva i održivog razvoja Davora Filipovića Savjetnik ministra Objavljene nove snimke zbog kojih je pao Filipović: "Ove godine sam izvukao 140.000 eura, mogu i iduće, barem dok sam tu u Ministarstvu, tu di pada lova"

Situacija se smirila nakon doslaska policije. U međuvremenu se pojavio 21-godišnji brat jednog od učenika koji je sudjelovao u tučnjavi i napao dvojicu policajaca. Jednog je policajca udraio šakom u lice. Potom je prijetio policiji.

Muškarac je uhićen. Sada mora odgovarati za napade na policajce, prijetnje i uvrede.

"Škola je odmah reagirala na situaciju mobiliziranjem kriznog tima", rekao je glasnogovornik uprave za obrazovanje.

Istraga je u tijeku

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene