Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Silovatelj i ubijao?

U kući mu pronašli 6 raspadnutih ženskih trupala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Raspadnuta tijela šest žena otkrivena su u Clevelandu, u domu osuđenog silovatelja koji je uhićen u subotu, rekao je mrtvozornik.

'Pronašli smo tijela šest neidentificiranih žena', rekao je Frank Miller, mrtvozornik, dodavši da je kuća u kojoj su pronađene zadavljene žene registrirana na 50-godišnjeg Anthonyja Sowella, osuđivanog silovatelja, javlja AFP. Sowell je iz zatvora u kojem je bio zbog silovanja od 1989., na slobodu pušten 2005. godine. Bio je uhićen u Clevelandu, nakon što ga je prepoznao jedan od stanovnika i obavijestio policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Ilustracija osuđen na 8 godina Silovatelj opsjednut likom iz filma bolesno manipulirao žrtvom: "On je opasan predator"

Prva dva tijela pronađena su četvrtak kada je specijalna policijska postrojba ušla u kuću s nalogom za pretrgu, rekao je Michael McGrath, policijski šef. Daljnje pretrage posjeda dovele su do pronalaska još četiri tijela. Jedno od njih bilo je pokopano u dvorištu, dok su druga bila u kući. Trenutačno se utvđuje identitet žrtava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene