Nakon što je Ariel Castro, otmičar, silovatelj i zlostavljač triju mladih žena iz Clevelanda jučer osuđen na doživotan zatvor plus još 1000 godina zatvora, u javnost su izašle fotografije s mjesta okrutnih zločina.


Na suđenju Arielu Castru koji je u zatočeništvu držao, zlostavljao i silovao tri djevojke, prikazane su i fotografije njegove kuće. Kako bi se osigurao da Michelle Knight, Amanda Berry i Gina DeJesus ne pobjegnu iz zatočeništva, Castrova kuća je između ostalog bila opremljena metalnim lancima pričvršćenim na zid, na vratima nije bilo kvaka, a prozori su bili zabarikadirani kako sunce ne bi ulazilo u kuću, javlja CNN.

>> Ide na doživotnu robiju: Nisam čudovište, ja sam najbolji otac na svijetu!

Vezani članci Rušenje kuće u Markuševcu VIDEO Bageri u akciji - ruši se prva kuća oštećena u potresu: "Mislili smo da ćemo mi biti usko grlo, ali..." Slika nije dostupna Ide na doživotnu robiju: Nisam čudovište, ja sam najbolji otac na svijetu!

Monstrum je djevojkama stavljao na glavu motociklističku kacigu te ih preko noći ostavljao u podrumu, a tjerao ih je i da mu u glavu upere pištolj i pucaju ako se usude.

Tijekom zatočeništva Amanda Berry ostala je trudna te rodila danas šestogodišnju djevojčicu, a Michelle Knight bila je prisiljena na pobačaj šest puta.

Podsjetimo, Castra je sud u četvrtak kaznio doživotnim zatvorom te dodatnim 1000 godina zatvora bez mogućnosti uvjetnog puštanja na slobodu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook