Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trodnevna žalost

U eksploziji i poplavama u Accri poginulo 150 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji benzinske postaje poginulo je 96 osoba koje su se tamo sklonile od snažnog pljuska.

U eksploziji na benzinskoj postaji i poplavama u prijestolnici Gane poginulo je oko 150 osoba, rekao je u četvrtak predsjednik John Mahama proglašavajući trodnevnu žalost u zemlji.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Glasnogovornik vatrogasne službe objavio je ranije da je u eksploziji benzinske postaje koja se dogodila prošle noći u središtu Accre poginulo 96 osoba koje su se tamo sklonile od snažnog pljuska.

U bombaškom napadu u Nigeriji ubijeno oko 30 osoba

Eksploziju je izazvao požar koji je izbio na obližnjem terminalu za kamione te se zatim proširio na benzinsku postaju i okolne zgrade. Veliki broj poginulih osoba nalazio se na benzinskoj postaji pošto su se sklonili od snažnog pljuska.

Prema prvim indicijama požar je počeo nesretnim slučajem i nije riječ o terorističkom napadu, rekao je glasnogovornik vatrogasnih postrojbi.

U Accri su u srijedu uslijed višesatnih obilnih oborina poplavljene brojne zgrade, a vozila su ostala zarobljena na poplavljenim prometnicama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene