Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevrijeme je još jednom poharalo BiH te ovog puta odnijelo jedan ljudski život.


Jedna osoba je poginula, a veći broj stambenih i gospodarskih objekata oštećen je na području više općina u središnjim i sjevernim dijelovima Bosne i Hercegovine koje je u noći između subote i nedjelje pogodilo nevrijeme praćeno tučom i snažnim vjetrom, izvjestile su u nedjelju službe civilne zaštite u BiH.

Vezani članci Davor Filipović Filipović: ''Štitit ćemo temeljne narodnjačko-demokršćanske vrijednosti i vrijednosti Domovinskog rata u RH i u BiH'' Bujica odnijela tone smeća s odlagališta Lakota u Istri (Foto: Građanska inicijativa \"Naš Potok\"/Facebook) Obilna kiša uzrokovala probleme diljem Hrvatske: Evo kad se očekuje vrhunac vodnog vala

Prema izjavama očevidaca, stariji muškarac po svemu sudeći smrtno je stradao kada ga je u noćnim satima odnijela bujica na rijeci Jošavci u mjestu Čelinac kod Banje Luke.

Policija je potvrdila kako je u jutarnjim satima tijelo 65-godišnjaka pronađeno uz korito Jošavke.

U Doboju i Gračanici nevrijeme je poplavilo niz objekata te prouzročilo oštećenje krovova usljed tuče.

VIDEO: BiH opet poplavljena, prijeti joj još veće nevrijeme!

Prve informacije civilne zaštite su kako je samo u Gračanici tako oštećeno gotovo tisuću različitih objekata je je grad bio i veličine jajeta.

Nevrijeme je pogodilo i dijelove Hercegovine, gdje je zbog toga djelomice došlo do prijekida u opskrbi električnom energijom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook