Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivirana su klizišta

VIDEO: BiH opet poplavljena, prijeti joj još veće nevrijeme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme je zahvatilo veći dio Bosne i Hercegovine, poplavljene su obiteljske kuće, a promet je prekinut na više prometnica.

Grmljavinsko nevrijeme i jak vjetar zahvatili su veći dio Bosne i Hercegovine te je poplavljeno više obiteljskih kuća i objekata koji su bili ugroženi i u svibanjskim poplavama. Promet je prekinut na više prometnica, a Mostar je na sat i pol ostao bez električne energije.

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Ivana Petrović, reporterka Dnevnika Nove TV Europsko vijeće Ivana Petrović iz Bruxellesa o zelenom svjetlu za BiH: "Glas protiv otvaranja pregovora bio bi bezveze, Plenković je rekao da to neće dopustiti"

Meteoalaram je izdao upozorenje da će cijelo područje BiH zahvatiti jako nevrijeme, ali snažna kiša u Banjoj Luci u poslijepodnevnim satima iznenadila je brojne građane.

VIDEO Pogledajte dramatične snimke iz Petrinje

U naselju Rosulje poplavljeno je desetak stambenih i poslovnih objekata, a na zapadnom je tranzitu prekinut promet zbog vode koja se izlila i na nogostup.

Problemi su nastupili i u Zenici, u naseljima koja su bila poplavljena tijekom svibanjskih poplava. Na ulazu u grad stvorena je velika vodena zapreka, a između naselja Nemila - Bistričak aktivirana su dva klizišta koja su blokirala promet.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene