Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nitko od 56 putnika i članova posade turskog zrakoplova koji se srušio na jugozapadu zemlje nije preživio, priopćio je direktor kompanije Atlasjet Tuncay Doganer.


Vojni helikopter otkrio je olupinu zrakoplova u blizini grada
Isparta, oko 150 kilometara sjeverno od poznatog turističkog centra Antalije. Zrakoplov privatne kompanije "Atlas Deter" na letu iz Istanbula, nestao je s radarskih ekrana neposredno nakon što je pilot javio da je spreman za slijetanje na aerodrom "Sulejman Demirel" u Isparti.

Vezani članci Sudar blizu Zračne luke Užas kraj zagrebačke zračne luke: U sudaru dva automobila jedna osoba poginula Slika nije dostupna VIDEO Užas: Avion se srušio na kuće, dvoje ljudi poginulo!

Spasilački helikopter je stigao do olupine u planinskom području u blizini grada Keciborlu, u provinciji Isparta, i izvijestio da nema preživjelih, pojanio je Doganer.

Uzrok pada zrakoplova za sada je nepoznat, rekao je Doganer, no isključio je vremenske uvjete kao mogući uzrok jer u to vrijeme nije bilo niti magle niti jakog vjetra.

Zrakoplov tipa McDonnell Douglas MD 83 poletio je iz Istanbula u 1,55 ujutro po mjesnom vremenu za Ispartu, ali je tik pred slijetanje nestao s radara.