Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POBUNA U SENATU

Demokrati pronašli način kako zaustaviti Trumpa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je u Senatu trebalo biti održano glasanje o dvojici Trumpovih kandidata - Steveu Mnuchinu za ministra financija i Tomu Priceu za ministra zdravlja.

Demokrati u američkom Senatu danas su bojkotirali planirano glasanje odbora o dvojici kandidata koje je nominirao američki predsjednik Donald Trump - Stevea Mnuchina za ministra financija i Toma Pricea za ministra zdravlja.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

U obrazloženju ovog poteza, demokratski senatori naveli su da traže više informacija o Priceovim dionicama u australskoj medicinskoj tvrtki i navodima da je Mnuchinova nekadašnja banka OneWest koristila automatske potpise, što je u suprotnosti s njegovom izjavom senatorima, prenosi Reuters.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene