Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki predsjednik Donald Trump nije potvrdio istragu protiv sebe zbog otpuštanja ravnatelja FBI-a Jamesa Comeya u svom tweetu, nego je govorio o izvješću u listu The Washington Post, tvrdi izvor blizak Trumpovu odvjetniku.


"Pod istragom sam zbog toga što sam smijenio ravnatelja FBI-a, koju vodi čovjek koji mi je rekao da smijenim ravnatelja FBI-a! Lov na vještice", napisao je Donald Trump na Twitteru u petak. Ova se poruka uvelike smatrala kao potvrda istrage nad Trumpom koju provodi posebni savjetnik koji istražuje navodno rusko upletanje u američke izbore 2016.

Vezani članci Donald Trump Hrvatska profesorica o tijeku i neviđenom kraju mandata Donalda Trumpa: "On je prodao tu priču, ali je daleko od pravog konzervativca" Slika nije dostupna Comey potvrdio da FBI istražuje navodnu rusku umiješanost u izbore

Izvor blizak Trumpovu odvjetniku rekao je, pod uvjetom da ostane neimenovan, da predsjednik nije potvrdio istragu, nego da je upućivao na napis The Washington Posta u srijedu temeljen na neimenovanim izvorima. (Hina)