Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prate je preko GPS-a

Trudna ženka bijele psine juri prema Velikoj Britaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oceanolozi su primijetili da je trudna i da nosi 12 beba.

Oceanolozi u Velikoj Britaniji su proteklog vikenda primijetili da se njihovoj obali približava velika bijela psina i to da stiže sa Floride, što bi značilo da je to prvi put da će putovanje velike bijele psine koja prelazi Atlantik biti snimljeno.

Pročitajte i ovo Morski pas pazi pas! VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte morske pse u Jadranu, dvije vrste napadaju ljude Ilustracija Bliski susret VIDEO Šokantan prizor: Golema psina plivala tik uz brodicu - "Ovo nije normalno"

Morski psi: Manje napada, više smrtnih slučajeva

Naime, snimili su je na satelitu i prate je preko GPS-a, kojeg su joj ugradili prije godinu dana kako bi pratili njezino kretanje donosi Telegraph, a Lydia, kako su je nazvali oceanolozi je duga 4.5 metara. No, ono što su u četvrtak oceanolozi primijetili je da je Lydia vjerojatno trudna i nosi 12 beba.

Lydia je od obale Velike Britanije trenutno udaljena oko 1.2 tisuću kilometara, a oceanolozi vjeruju kako je otišla na otvoreno more kako bi okotila mlade. Nadaju se kako će zahvaljujući sustavu praćenja otkriti i gdje će ih ostaviti.

Lydijino putovanje možete pratiti OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene