Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri uzlijetanja, dva slijetanja i šest sati zakašnjenja doživjeli su putnici Swiss Aira na letu iz Züricha za Mallorcu.


Avion Airbus A320 švicarske aviokompanije Swiss Air, koji je letio iz Züricha na španjolski otok Mallorcu dva puta je sletjeti na aerodrom zbog istih problema, a putnici su na željenu destinaciju stigli sa šest sati zakašnjenja.

Vezani članci Severina (Foto: Instagram) Severina u ultrakratkoj kožnoj minici istaknula noge, a sve je začinila mrežastim čarapama Avion Ural Airlinesa prinudno sletio u polje (Foto: AFP) - 4 Tko je pilot koji je herojski spustio Airbus u polje kukuruza i spasio 233 života: Pao na prijemnom u pilotskoj školi pa završio - pravo

Signalna žarulja za kočnice upalila se 60 minuta nakon polijetanja. Pilot je odlučio vratiti se u Zürich, jer Swiss nema mehaničare ni rezervne dijelove na Mallorci.

'Nešto kasnije avion Airbus A320 ponovo je poletio, ali se ubrzo ponovo pojavio isti problem zbog čega je avion ponovo vraćen na aerodrom', izjavio je glasnogovornik kompanije i potvrdio informacije objavljene u dnevniku Blick.

On je dodao da problem nije bio sa kočnicama već sa signalnom lampicom. Turisti koji su se nalazili u avionu su napokon prebačeni u drugi avion, dok neki od njih ipak nisu imali hrabrosti pokušati i treći put pa su odustali od leta.