Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamjerila mu se

Policajac djevojčici (4) zaprijetio oduzimanjem bicikla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica se vozila u pratnji oca. Umalo je ostala bez svog bicikla opremljenom pomoćnik kotačima.

Četverogodišnja Sophie Lindley gadno se zamjerila policijskom službeniku kada se na svom biciklu provozala pločnikom. Toliko da joj je zaprijetio da će ga zaplijeniti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Sophie, koja još uvijek koristi pomoćne kotače u vožnji, bila je u društvu oca Daleom kada ih je zaustavio policajac koji je zaprijetio uzimanjem bicikla ako ga djevojčica nastavi voziti na pločniku, piše Independent.

Iako je u Granthamu protuzakonito voziti bicikl na pločniku, djevojčicin otac pokušao je policajcu objasniti da je za njegovu kćer još uvijek previše opasno voziti ga na cesti. Ali policajac nije odustajao.

VIDEO Splićanin riješio slučaj preko You Tubea: 'Policijo, našao sam ga!'

'Parkirat ću se ovdje i gledati hoćete li ju vratiti na bicikl. A ako u retrovizoru ugledam da ste ju vratili na bicikl okrenut ću se i oduzeti vam ga', rekao je policajac.

Ipak, iz policije su nakon incidenta kontaktirali obitelj i ispričali se.

'Sigurnost je naš prioritet i biciklizam na pločniku je protuzakonit. Međutim, zdravi razum prevladava i kod male djece službenici bi trebali biti diskretniji i ponuditi najprikladniji savjet za takve okolnosti', poručili su.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene