Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija umjesto romantike

Tragedija umjesto romantike: Ubila je munja pri prošnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Romantičan trenutak prekinut tragedijom. Djevojku koju je htio zaprositi ubila je munja, i to par minuta prije.

Richard Butler planinario je sa svojom 25-godišnjom djevojkom Bethany Lott u Sjevernoj Karolini kada ju je dvaput pogodila munja. Liječnici joj nisu uspjeli spasiti život. Richard je zadobio opekline, a par minuta prije udara munje planirao je zaprositi svoju djevojku. Rekao je da Bethany nije znala da će je zaprositi i da je vrijeme bilo lijepo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nevrijeme u Njemačkoj Užas u pivskom vrtu: Nebo je zabljesnulo dok su sjedili ispod stabla, muškarac je poginuo, a među stradalima je i dijete Slika nije dostupna Čuo je vrisak Slavlje zaruka završilo kobno: Žena pala s litice dok je njezin dečko otišao do automobila

Kad su se približavali vrhu munja ih je triput pogodila. Bethany je munja odbacila s nogu, a Butleru su se zapalile cipele. 'Opržilo me 180 stupnjeva. Noge su mi se pretvorile u žele, iz cipela je izlazio dim i osjećao sam kao da mi stopala gore,' rekao je. 'Nije ništa govorila pa sam otpuzao do nje. Pokušao sam je reanimirati 15 minuta.' Nije ju mogao odvući s brda jer je bio preslab.

Otišao je do automobila i odvezao se do najbliže kuće po pomoć. Od udara munje tada je već prošlo sat vremena, i ona je već bila mrtva kad su stigli bolničari. Dopustili su mu da mrtvoj djevojci stavi prsten na ruku. Richard je rekao da ga je Bethany od početka veze htjela odvesti na to brdo i da je rekla da se tamo želi udati. 'Ona je najnevjerojatnija osoba koju sam upoznao, a htjela mi je postati žena. Da nije bilo munje sada bi mi bila zaručnica,' rekao je Richard.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene