Obavijesti Video Pretražite Navigacija
isplanirao je to

Tinejdžer ubio cijelu obitelj i nakon dva dana pozvao policiju pa ih potpuno šokirao: "Ponovio bih to"

Mobitel u ruci
Mobitel u ruci Foto: DNEVNIK.hr
Šesnaestogodišnji Igor Gomes prošlog je petka ubio oca, sestru i majku u brazilskom Sao Paolu. Sve je priznao policiji i rekao da bi ponovio zločin.

Nakon što je ubio cijelu obitelj, tinejdžer je tijekom vikenda nastavio živjeti normalno dok se oko tijela nisu počele skupljati muhe pa je u nedjelju navečer pozvao policiju.

Igor Gomez bio je posvojeno dijete, a prvo je ubio oca Isaca Taversa (57), kojeg je upucao s leđa u petak oko 13 sati u kuhinji obiteljske kuće. To je čula njegova mlađa sestra Leticia (16) i odmah došla vidjeti što se događa pa je i njoj pucao u glavu.

Čekao je i da se majka Solange (50) vrati s posla pa je i nju ubio u kuhinji oko 19 sati.

Policiji je rekao: "Ponovio bih to." Kao razlog ubojstva policija je navela mladićevu frustraciju jer su ga roditelji nazivali protuhom, a oduzeli su mu i mobitel, pa nije u školi mogao održati prezentaciju i počeo je planirati njihovo ubojstvo. Sestru nije namjeravao ubiti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović u Rijeci Prijetnja ekstremizma Milanović komentirao vladajuću većinu: "Ovu maskirovku ni Putin ne bi bolje osmislio"

Policiji je priznao i da je pojeo ručak u kuhinji pored tijela oca i sestre i potom otišao u teretanu. Kući se vratio u isto vrijeme kad mu je majka došla s posla, pa su zajedno ušetali u kuhinju, gdje je i njoj oduzeo život.

Pištolj kojim je ubio obitelj pripadao je njegovu ocu koji je radio kao zaštitar.

Šesnaestogodišnjak je uhićen i odveden u ustanovu za mlade kriminalce, a dok čeka optužnicu za ubojstva, proći će i psihijatrijsko vještačenje kako bi se utvrdilo je li u vrijeme ubojstava bio ubrojiv, prenosi Daily Mail.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene