Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijela sedam beba pronađena su u kući u malom njemačkom gradu u Bavarskoj zbog čega je u petak pokrenuta policijska istraga, a policija zasad ne iznosi pojedinosti.


Posmrtni ostaci pronađeni su u četvrtak kada je pozvan liječnik, potvrdila je policija. Očekuje se da će tijekom dana konferenciju za novinare održati državni odvjetnik.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Gettyimages) Užas u susjedstvu: Sin se vratio iz komune pa na spavanju zaklao majku, oca teško ranio Bebe starci Roditelji su umrli od smijeha kad su prvi put vidjeli svoje bebe, pogledajte ova urnebesna lica

"Oko 16,00 sati u četvrtak jedan stanovnik Wallenfelsa otkrio je tijelo bebe i pozvao hitnu pomoć. Policijske snage koje su pozvane otkrile su u jednoj prostoriji više tijela beba. Policija i tužiteljtstvo polaze od činjenice da ih je vjerojatno sedam", kaže policija u priopćenju.

STRAVA U SRBIJI Otrovao oca, zapalio baku pa se počastio prostitutkama

Zasad je nepoznato koliko dugo su bebe mrtve i tko je živio u kući u Wallenfelsu. Istraga koja je započela u zoru pokušava utvrditi datum i uzrok smrti. Kod nekih će to biti dosta teško jer su tijela, po policiji, u "lošem stanju".

"Nikakvi rezultati ne očekuju se do početka sljedećeg tjedna", kazali su policija i tužiteljstvo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook