Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nerazjašnjena smrt Britanaca

Nakon smrti dvoje turista iz egipatskog hotela evakuirano više od 300 turista

Egipat, ilustracija (Foto: AFP)
Egipat, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Britanska turistička kompanija Thomas Cook objavila je u petak da evakuira 301 turista iz hotela u Hurghadi u Egiptu, nakon što je dvoje turista umrlo pod još nerazjašnjenim okolnostima.

John Cooper (69) i njegova supruga Susan, 63-godišnjakinja koja je u Britaniji radila za tu tvrtku, pronađeni su u utorak mrtvi u hotelu Steigenberger Aqua Magic na Crvenom moru. Thomas Cook je priopćio da je dobio informacije o oboljevanju gostiju, ali pojedinosti nije naveo.

Pročitajte i ovo Morski pas žrtva ostala bez ruke Stravičan napad morskog psa u poznatom ljetovalištu: Prijateljice su bile u moru, a napravile su kobnu pogrešku Ilustracija Upućeni trgovci potvrdili Rusija prodala pola milijuna tona pšenice po nižoj cijeni jednom od najvećih svjetskih uvoznika

"Sigurnost je naš prvi prioritet, pa smo iz opreza odlučili sve naše goste maknuti iz hotela", kažu u kompaniji. Ponudit će im alternativni smještaj ili ih vratiti u Veliku Britaniju ako to budu tražili. U kompaniji navode da su hotel zadnji put pregledali krajem srpnja 2018. i da je dobio ocjenu 96 od sto posto. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene