Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Pružite mu podršku

Teško je bolestan (5) i sve što od vas treba je da 27. ožujka nosite žuto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Siroti dječak je zbog potpuno poremećenog imunološki sustava i podložnosti infekcijama više od pola svog mladog života proveo u steriliziranoj bolničkoj sobi.

Seth Lane (5), teško oboljeli dječak iz engleskog Northamptonshirea, odlučio je uoči transplantacije koštane srži zamoliti cijeli svijet da mu pruži podršku i na dan zahvata odjene nešto žuto, njegovu omiljenu boju.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Lane boluje od teške kombinirane imunodeficijencije, te je zbog potpuno poremećenog imunološki sustava i podložnosti infekcijama više od pola svog mladog života proveo u steriliziranoj bolničkoj sobi.

Seth je već jedanput prošao proces transplantacije koštane srži, ali budući da zahvat nije polučio uspjeh, liječnici će mu 27. ožujka pokušati pomoći ponovo.

Ukoliko vam nije teško, sjetite se Setha na taj dan, odjenite nešto žuto i postavite fotografiju na neku od društvenih mreža (Facebook, Instagram ili Twitter) uz oznaku #WearyellowforSeth tako da je može vidjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene