Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Apsolutno nevjerojatna stvar dogodila se tijekom javljanja uživo u studio jedne lokalne američke televizije, tijekom izvještavanja o poplavama u Teksasu. Niti voditelji nisu mogli doći k sebi.


Područje Teksasa zadesile su velike poplave nakon obilnih oborina, a lokalna TV postaja KVUE iz Austina stupila je u kontakt s jednim od građana, koji su se našli na području poplave.

Vezani članci Nezapamćene poplave u vrgoračkom kraju - 1 Voda se povlači u vrgoračkom kraju, stižu grijalice, a smislilo se i trajno rješenje za poplave. No rok za realizaciju je pet godina Mate Pervan Stanovnici Kokorića u suzama, danima se bore s nezapamćenim poplavama: "Nateže mi je bilo vidjeti nevistu kako izlazi iz kuće s unučićima..."

Voditelji navedene TV postaje, Bryan Mays i Yvonne Nava šokirali su se kad je njihov sugovornik Kerry Packer, koji se mobitelom javio uživo u informativnu emisiju, rekao da se nalazi na drvetu, okružen vodenom bujicom sa svih strana i od horizonta do horizonta.

Packer se kretao vozilom po cesti i htio je prijeći jedan dio kroz, kako je mislio, vodu na cesti, no bujica ga je pokupila i on se našao mokar u autu kojeg je voda sve brže ispunjavala. Na njegovu sreću, automobil je prošao pored drveća i on je iskočio i popeo se na sigurno.

"Tako da sam oko 6 metara na nekom drvetu sad", rekao je smireno Packer.

Jednom izviđač, uvijek izviđač!

Voditelji su očekivali javljanje dekom i čajem ugrijanog svjedoka poplave, tako da su na njegovu netom navedenu rečenicu ostali šokirani.

POPLAVA U KARLOVCU Šteta u gradu oko 60 milijuna kuna

"Čekajte, čekajte, Vi ste još uvijek na drvetu?", upitao je Mays unesrećenog, ali mirnog Packera.

"Što?? Čekajte, jeste li dobro? Mislim, imate li energije, pa tamo ste već dugo vremena", upitala je Nava.

Packer je i dalje bio miran u očito kriznoj situaciji te je voditeljskom dvojcu poručio da je baš imao sreće što se domogao lijepog drveta.

"Ma dobro sam, sva sreća pa je ovdje lijepo drvo. Malo je hladno, ali u izviđačima sam bio 20 godina pa znam kako sačuvati energiju i ugrijati se", pojasnio je.

Molitva i obećanje

Voditelje je zanimalo vidi li on bilo koga ili što oko sebe, no Pecker im je odgovorio da vidi samo vodu i drveće. Voditelji su mu poželjeli sreću, upitali ga da im pojasni točnu lokaciju gdje se nalazi i obećali da će učiniti sve što mogu da mu stigne pomoć vrlo brzo.

"Molimo se za tebe Kerry", rekla je Nava na kraju. "Hvala, cijenim to", odgovorio je Pecker.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook