Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Čarobna frula'

Skandal kod susjeda, razvratni ginekolog pacijenticama nepostojeći HPV liječio - seksom: "Spasio sam mnoge žene od raka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski ginekolog Giovanni Miniello, poznatiji pod nadimkom "dr. čarobna frula", uhićen je nakon što je zatečen polugol u hotelskoj sobi s "pacijenticom". Rekao joj je da će je seksom izliječiti od HPV-a.

60-godišnji Miniello uhićen je u Bariju pod sumnjom na seksualni napad na dvije žene kojima je rekao da seksom može izliječiti dijagnosticirani HPV.

Pročitajte i ovo Cjepivo protiv HPV-a - 2 Najviše na sjeveru Sve više Hrvata cijepi se protiv ove bolesti: "Nitko ne može reći za sebe da je siguran" Ilustracija Osuđen je Predator u bijeloj kuti godinama zlostavljao pacijentice! Sumnja se na čak 245 žrtava

Svoj penis simbolično je nazvao "čarobna frula". Inače, HPV infekcija je spolno prenosiva bolest koju izaziva humani papiloma virus.

Pohotnog 60-godišnjaka je razotkrila jedna od pacijentica koju je liječio. Ona je novinarima rekla da joj je liječnik ponudio "izlječenje" od HPV-a iako je njezin test na tu infekciju bio - negativan.

33-godišnja Anna Maria ispričala je svoje iskustvo novinarima u redakcijama La Repubblica i TV emisije La Lene.

Dijagnosticirao joj HPV unatoč negativnom testu

Kako je kazala, kod Miniella je došla po savjet vezan uz trudnoću, a on joj je dijagnosticirao HPV unatoč negativnom testu na tu infekciju. Miniello joj je rekao da ima "bijele mrlje" na vratu maternice što je znak infekcije HPV-om i ponudio seks kao terapiju.

Odlučila je kontaktirati novinare i zato što joj je neprimjereno dotaknuo grudi i rekao da voli žene s malim grudima. Bila je šokirana njegovim prijedlogom da ju izliječi seksom.

"Spasio sam mnoge žene od raka, sve one s kojima sam imao kontakt su nakon toga bile negativne na testu", navodno joj je rekao. Tvrdio je da će joj seks s njim koji je cijepljen dati imunitet.

Poslali glumicu na "liječenje"

TV kuća s čijim je producentima Anna Maria razgovarala poslala je glumicu koja je odglumila zabrinutu pacijenticu. Skrivećki je snimila svoj odlazak na pregled kod ginekologa, trenutak kad joj je rekao da ima HPV i pristanak da se nađe s njim u hotelskoj sobi.

Na snimci se vidi doktor koji svoj penis naziva "čarobna frula" i "Padre Pio penisa". Padre Pio je bio svećenik iz 20. stoljeća, poznat po iscjeljivanju.

Kad je "pacijentica" pitala ginekogola za zaštitu prilikom seksa, rekao je da je zaštita besmislena jer tada neće dobiti antitijela za koja je tvrdio kako i njega štite od infekcije, piše Daily Mail.

Uhićen je u utorak i nalazi se u kućnom pritvoru zbog dva incidenta - iz rujna 2019. i lipnja ove godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene