Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen na temelju potjernice

IZRADIO LAŽNE DOKUMENTE Uhićen muškarac koji je pomagao teroristima u Bruxellesu i Parizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je 40-godišnjeg Alžirca Djamala Eddinea Oualija kojeg se sumnjiči da je izradio lažne osobne dokumente koje su koristili teroristi u nedavnim bombaškim napadima u Bruxellesu, te u Parizu u studenome prošle godine, objavili su u subotu talijanski mediji.

Uhitila ga je talijanska antiteroristička postrojba DIGOS u gradiću Bellizzi, blizu Salerna, u južnoj Italiji.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Airsoft puška Uhićen je Drama na sjeveru Hrvatske: Muškarac s puškom noću hodao ulicama i repetirao oružje upereno prema policajcima

Djamal Eddine Ouali uhićen je na temelju potjernice belgijske policije, koja je njegovo ime pronašla na nekim dokumentima za vrijeme pretresa jednog stana blizu Bruxellesa u listopadu prošle godine.

Talijanska policija izvijestila je belgijske kolege o uhićenju, a mediji tvrde da bi Ouali mogao biti izručen Belgiji u sljedećih nekoliko dana.

Belgija je u subotu optužila troje ljudi za terorizam i povezanost s napadima koji su se u četvrtak dogodili u briselskoj zračnoj luci i u metrou u kojima je poginula 31 osoba, uključujući trojicu napadača, a stotine su ranjene. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene