Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo žrtava

Talibani uništili 12 kamiona NATO-a u Pakistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaest kamiona za opskrbu NATO-a u Afganistanu uništeno je u napadu talibana na parkiralištu za kamione na sjeverozapadu Pakistana, objavila je policija.

Takvi napadi usmjereni su često na konvoje namijenjene snagama NATO-a raspoređenima u Afganistanu, upućenima iz Karačija, velike luke na jugu zemlje, prema sjeverozapadu i afganistanskoj granici.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Pobunjenici naoružani raketama i zapaljivim bombama napali su danas parkiralište za kamione u Farhadu, na izlazu iz Pešavara, grada na sjeverozapadu Pakistana. 'Nije bilo žrtava, ali je vatra razorila 12 kamiona s potrepštinama namijenjenima NATO-u', izjavio je lokalni policijski dužnosnik Fazal Wahid.

'Morali smo pozvati pojačanje jer su talibani bili brojniji od naših ljudi i teško naoružani', dodao je on.

Izlazeći iz Pešavara, konvoji NATO-a kreću se prema Afganistanu planinskim prijevojem Khiber, kroz plemenska poluautonomna područja gdje su talibani i ostale islamističke skupine posebno aktivni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene