Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak prije tragedije

NAZVAO JE I REKAO JEZIVU STVAR 'Skočit ću kroz prozor, čut ćeš me'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajkun Scot Young nazvao je bivšu djevojku nekoliko trenutaka prije stravičnog događaja i uputio joj nekoliko jezivih riječi.

U telefonskom razgovoru koji je objavljen na sudu, mogle su se čuti posljednje riječi tajkuna Scota Younga (52) koje je preko telefona uputio svojoj bivšoj djevojci. 'Skočit ću kroz prozor, ostani na telefonu, čut ćeš me', riječi su koje joj je uputio, a potom se bacio s balkona svog stana u Londonu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Gol muškarac na balkonu - 4 Slavonski Brod Muškarac izašao na balkon bez gaća, na vrata mu pokucala policija Tomislav Opačak Brat saborske zastupnice Slavonski tajkun pobjegao u BiH da izbjegne zatvor: Ima niz optužnica

Navodno je prije skoka bio paranoičan i čuo je glasove koji su mu govorili kako se svijetu bliži kraj. Kratko prije smrti posvađao se s bivšom djevojkom Noelle Reno. Ubrzo ju je nazvao i uputio joj zastrašujuće riječi.

Javnosti je bio poznat po razvodu 2013., kada je otkriveno da je od supruge i suda pokušao sakriti 400 milijuna funti kako bi joj plaćao što manju alimentaciju.

Reno je na sudu rekla kako ga nije shvatila ozbiljno kada joj je rekao da će skočiti s balkona, već je mislila kako je pokušava izmanipulirati da mu se vrati. Unatoč tome, nazvala je broj za hitne situacije i prijavila slučaj. Ubrzo je policija pokucala na njezina vrata i priopćili su joj da si je Young oduzeo život.

'Mr Fix-it': Tajkun poginuo nakon što je pao na metalnu šiljastu ogradu

Njegove kćeri, Scarlet (21) i Sasha (19), na sudu su rekle da ne vjeruju da se njihov otac ubio. Odvjetnici tvrde da je sumnjivo izgledao prozor s kojeg se navodno bacio, te da je u njegov pad vjerojatno bila uključena još jedna osoba. Detektiv Christopher Page koji je radio na slučaju, tvrdi pak da ništa nije sumnjivo u ovom samoubojstvu.

Patolozi su također ustvrdili da nema znakova borbe na njegovom tijelu te da nitko nije fizički nasrnuo prema njemu kada je pao s balkona.

Young je imao financijskih poteškoća, budući da je sva njegova imovina bila zamrznuta i ovisio je o tome hoće li mu prijatelji posuditi novac. Već je bio liječen zbog bipolarnog poremećaja, a bio je i ovisan o kokainu i alkoholu od kojih se liječio od 2011.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene