Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Pao s prozora

'Mr Fix-it': Tajkun poginuo nakon što je pao na metalnu šiljastu ogradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biznismen u Londonu pao je s četvrtog kata na metalnu ogradu punu šiljaka. Na mjestu je preminuo.

Britanski tajkun Scot Young (51) poginuo je nakon što je pao kroz prozor svog luksuznog stana u središtu Londona. Da stvar bude gora, pao je na metalnu šiljastu ogradu, s visine od 20 metara.
Zbog toga je policija pozvala vatrogasce u pomoć. Oni su, naime, morali razrezati ogradu kako bi tijelo tajkuna odvojili od nje, piše Guardian.

'Prizor je bio jeziv. Njegovo tijelo je tako visjelo neko vrijeme. Policija ga je pokrila čim je došla na mjesto događaja, ali ga je nekoliko ljudi zasigurno vidjelo. Ja nisam mogao gledati. Bilo je zastrašujuće', rekao je Youngov susjed.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo

Ne zna se je li Young slučajno pao s prozora ili je možda ipak riječ o ubojstvu ili samoubojstvu.

Young se, ianče, bavio nekretninskim biznisom, ali je bankrotirao. Sklapao je poslove za ruske i britanske milijardere zbog čega je nosio nadimak 'Mr Fix-it'.

Mafija stil: Kinez s Forbesove liste najbogatijih osuđen na smrt

Bio je i u zatvoru tijekom brakorazvodne parnice teške četiri milijarde kuna. Najprije je supruzi Michelle ponudio tri milijarde kuna, no onda je tvrdio da je bankrotirao. U siječnju prošle godine dobio je zatvorsku kaznu od pola godine nakon što je sudu odbio otkriti imovinsko stanje.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene