Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Platit će kao i svatko drugi

Tadić kažnjen s 420 eura zbog ispijanja šampanjca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Boris Tadić, ministrica mladeži i športa Snežana Samardžić-Marković i predsjednik beogradske Gradske skupštine Aleksandar Antić kažnjeni su po 40 tisuća dinara (oko 420 eura) zbog konzumacije alkohola na stadionu, izjavio je u utorak predsjednik Gradskog suda za prekršaje Zoran Pašalić.

Pašalić je beogradskim medijima rekao da su rješenja o izrečenoj kazni sudionicima u postupku poslana danas, a stupaju na snagu osam dana nakon uručenja ako u međuvremenu ne bude žalbi. Po njegovim riječima, o pojedinostima iz sudskog rješenja može se razgovarati tek kad ono postane pravomoćno, što znači za osam dana ako nijedna stranka u postupku ne uloži žalbu. Srbijanski predsjednik Boris Tadić priznao je 1. prosinca pred gradskim sucem za prekršaje da je počinio prekršaj konzumirajući alkohol na stadionu, pri čemu je rekao da se u postupku neće koristiti uslugama odvjetnika, nego će se braniti sam i neće se pozivati na imunitet.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

>> Tadić na sudu priznao da je pio alkohol u loži

Tadić je rekao kako 'zaista nije znao da je konzumiranje alkohola, makar i u obliku nazdravljanja, zabranjeno', pri čemu je dodao kako potpuno prihvaća odgovornost za učinjeni prekršaj. U drugim sudnicama istodobno su tim povodom ispitani Samardžić-Marković i Antić. Sve troje pozvano je da se jave gradskome sucu za prekršaje jer su prijavljeni da su se nakon nedavne utakmice Srbija-Rumunjska 'nedolično ponašali pijući alkohol na mjestu gdje je to zabranjeno'. Nakon utakmice Srbija-Rumunjska (5:0) 11. listopada u Beogradu Tadić, Karadžić, Antić i Snežana Samardžić-Marković nazdravili su šampanjcem na stadionu slaveći odlazak Srbije na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene