Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očitovao se pred sucem

Tadić na sudu priznao da je pio alkohol u loži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ja zaista nisam znao da je konzumiranje alkohola, pa i u vidu nazdravljanja, zabranjeno te u potpunosti prihvaćam odgovornost za učinjeni prekršaj', izjavio je danas predsjednik Srbije Boris Tadić pred prekršajnim sucem.

Tadić je rekao kako se ne poziva na imunitet i da će se u slučaju braniti bez odvjetnika, piše Blic. U izjavi pred sucem, Tadić je dao svoje podatke, navodeći da je po zanimanju psiholog i da nikada do sada nije prekršajno odgovarao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očekivano? Otkrivena tajna Kimovog nevjerojatnog debljanja Slika nije dostupna Doznajte kakvog je okusa VIDEO Testiran šampanjac koji je na dnu mora ležao 170 godina

>> Tadić na sudu zbog šampanjca na krivom mjestu

Predsjednik Srbije Boris tadić pozvan je na sud zbog toga što je pobjedu nogometne reprezentacije Srbije protiv Rumunjske u loži stadiona nazdravio šampanjcem. Tako je srbijanska policija 16. listopada podnijela prekrajne prijave protiv Tadića, ministrice za sport Snežane Samaradžić-Marković, predsjednika Skupštine Beograda Aleksandra Antića i predsjednika Nogometnog saveza Srbije Tomislava Karadžića zbog kršenja Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene