Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživjela je šok

Nakon dugo godina otkrila suprugovu tajnu, a sve je zaprepastila reakcijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je nastavnica Catherine Higginson (45) otkrila slučajno da je njezin suprug James (42) instalirao aplikaciju na njezin mobitel koja mu dozvoljava da prati njezino kretanje, čita njezine poruke te čak i sluša njezine razgovore, nije joj došlo da zatraži rastavu braka, kao što su joj savjetovali prijatelji.

Umjesto toga, ta majka dvoje djece iz Dorkinga u Velikoj Britaniji kaže da se na taj način osjeća voljeno i sigurno, prenosi Mirror.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Catherine i James Higginson su u braku već 10 godina i Catherine voli isticati kako oni među sobom nemaju tajni. Ipak ispostavilo se da je da velika tajna postoji, a Catherine ju je otkrila sasvim slučajno.

"Prošle godine, predavala sam u jednoj zgradi u školi koja nije imala pristup mobilnoj mreži, što je značilo da sam propustila SMS poruku iz banke s aktivacijskim kodom za dovršetak važne financijske transakcije. Kad sam došla kući, ispričala sam se suprugu Jamesu, koji mi je odmah odgovorio da ne brinem, jer je on već sve riješio", priča Catherine.

"Kad sam ga pogledala, onako zbunjena, on je nastavio i rekao: 'Uspio sam ti ući u mobitel i locirati kod za aktiviranje transakcije', nakon čega je ležerno dodao da me 'ne treba kod kuće da bi pročitao moje SMS poruke'", nastavila je Catherine.

"Od tih hladnih riječi su me prošli trnci. Izmjenili smo nekoliko ljutitih riječi i trebalo mi je dugo vremena da se smirim", rekla je Catherine.

No ipak je stala u obranu supruga te dodala da on zapravo nije ljigavac i sklon uhođenju. James je samozaposleni web developer, pa tako i "tech geek", te je prema mišljenju Catherine, vjerojatno više ukorak s novim tehnologijama od tajnih službi, poput MI5.

Ključno slijedi, jer Catherine objašnjava da James kontrolira sve gadgete u kući pa tako i mobitele.

"Kad sam sve to napisala u status na Facebooku, moji prijatelji su bili šokirani. Čak su i bliske prijateljice rekle da je to bizarno i stvarno ljigavo. No, ja sam uvijek uzvraćala argumentom da to ovisi o razini povjerenja koje imate u braku", zaključila je Catherine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene