Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan muškarac u Ohiu, osuđen je na javno sramoćenje, pri kojem mora nositi natpis: 'Ja sam nasilnik!'


Općinska sutkinja Gayle Williams-Byers, u Ohiu, naredila je 62-godišnjem Edmondu Avivu da na ulici pet sati sjedi s natpisom na kojem piše 'Ja sam nasilnik! Maltretiram djecu s posebnim potrebama i nisam tolerantan prema onima koji su drugačiji od mene. Moje ponašanje ne odražava poštovanje prema različitima u zajednici South Euclid u kojoj živim', javlja AP.

Vezani članci Andrija Jarak Zašto stranka nije kriva nego - odgovorna i kada bi Vrhovni sud mogao odlučivati o pravomoćnosti Sabina Glasovac Oporba pozdravlja presudu HDZ-u: "HDZ je ishodište korupcije u cijeloj Hrvatskoj"

Aviv je na ulicu s natpisom sjeo oko 9 sati ujutro po lokalnom vremenu.

Prema presudi, on je bio neugodan prema djeci susjede Sandre Prugh posljednjih 15 godina. U zadnjem incidentu, smetao mu je miris koji je dolazio iz sušilice obitelji Prugh u kojoj se u tom trenutku sušio netom oprani veš. Aviv je zauzvrat ventilatorom prema njihovom dvorištu otpuhivao miris kerozina.

Stalo im je, ali neće posegnuti u džep: 'Jeb** siromašne'

Sandra, koja živi s dvoje posvojene djece s poteškoćama u razvoju i cerebralnom paralizom i epilepsijom te dementnim suprugom i paraliziranim sinom, na sudu je ispričala i kako je Aviv na njih nekoliko puta pljuvao te u više navrata bacio izmet psa.

Osim javnog sramoćenja, Aviv mora odslužiti i 15-dnevnu zatvorsku kaznu te pohađati trening za kontrolu bijesa. Također je morao obitelji uputiti ispriku.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook