Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeziva scena

STRAVIČNO: Dvije djevojčice pronađene mrtve u perilici rublja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčice su bile natečene i prepune modrica, a unutrašnjost perilice potpuno krvava. Pronašao ih je otac.

Sestre u dobi od dvije i četiri godine pronađene su mrtve u perilici rublja u nedjelju u istočnoj kineskoj provinciji Jingxi. Djevojčice su, piše Fox News, bile natečene i prepune modrica, a unutrašnjost perilice potpuno krvava. Pronašao ih je otac koji ih je izvukao i odveo u bolnicu, ali nije im bilo spasa.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Policija je kasnije potvrdila da su obje ugušene te da se ne sumnja na ubojstvo, javio je Global Times. Pretpostavlja se da su djevojčice ušle u perilicu tijekom igre, no pitanje je kako su same uspjele uključiti mašinu. Djed je kazao da je njihov otac shvatio što se dogodilo tek kada je na perilici uočio treptanje lampice. Tada je otvorio vrata stroja i ugledao stravičan prozor. Njihova majka od šoka je pala u nesvijest kada je obavijestili što se dogodilo.

>>VIDEO Curica zapela u perilici rublja - evo kako su je izvadili

Dok policija ne sumnja u zločin, mnogi Kinezi na društvenim mrežama taj zaključak drže upitnim. 'Kako je moguće da su se dvije male djevojčice popele na tako visok stolac i same uključile perilicu? Vjerujem da je posrijedi ubojstvo, ne mogu zaključiti drugačije',  napisao je jedan komentator nakon što je objavljenja slika perilice u kojoj su pronađena malena tijela.

Iste sumnje izrazila je i Haier Grupa koja brine o održavanju perilica za rublje u Kini. U kompaniji tvrde da je slučaj sumnjiv, a na mjesto događaja poslali su i vlastito osoblje kako bi ispitali rad perilice. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene